Naše servisne storitve

Iščete kakovosten in hiter avto servis v Celju? V kolikor imate težave z vašim vozilom in potrebujete strokovnjaka se oglasite pri nas, kjer bomo vašo težavo našli in jo odpravili. Poleg servisa vozil nudimo še široko paleto dodatnih storitev. Na našem servisu vam nudimo vse preglede in servisiranje vseh vrst vozil.

img
01

Hitri servis

Hitri servis avta in redno vzdrževanje vašega vozila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujete življenjsko dobo vašega vozila. Zaupajte našim strokovnjakom, ki bodo to za vas storili ugodno in hitro!

img
02

Velik servis

Ste vedeli, da je več kot polovica okvar motorja pri starejših vozilih posledica okvarjenega zobatega jermena? Sestavni deli v motorju se sčasoma obrabijo, zato je velik servis avta izredno pomemben. Zaradi obrabe se zobati jermen lahko pretrga, kar povzroči dodatne stroške, saj je v tem primeru treba zamenjati tudi druge dele motorja.

img
03

Montaža pnevmatik

Menjava pnevmatik v Salonu Vozil Celje poteka hitro, strokovno in kvalitetno. Za menjavo gum nas pokličite in se naročite, da se izognete vrstam.

img
04

Menjava olja

Menjava olja, ki spada v sklop hitri servis in redno vzdrževanje avtomobila, je zelo pomembna! Zaupajte našim strokovnjakom!

Povratne informacije

NAŠIH ZADOVOLJNIH STRANK

Velika izbira rabljenih vozil. Prodajalci prijazni in strokovni. Zaenkrat zadovoljna z nakupom.

Mateja L.

Prijazn osebje in veliko avtomobilov.

David K.

INFO

marker
SALON VOZIL CELJE
Plinarniška ulica 5 3000 Celje
img